5ο Σεμινάριο Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΡΟΥ, για 5η συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο των επιστημονικών δραστηριοτήτων του με σκοπό να προωθήσει τα θέματα της προστασίας ανάδειξης και αξιοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, οργανώνει σε συνεργασία με καθηγητές πανεπιστημίων και σημαντικών διεθνών προσωπικοτήτων, Σεμινάριο Επιμόρφωσης με θέμα τη “Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς των Ιστορικών Πόλεων“. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί 13-19 Σεπτεμβρίου 2015 στην Ιστορική Μονή Ιησουϊτών στην Άνω Σύρο.

http://findlawyersca.com/adult-boxer-dog Το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου είναι το παρακάτω:

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου: Άφιξη στη Σύρο (απογευματινό πλοίο Blue Star Ferries)

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου: Έναρξη

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη: young porn links Εργαστήριο Ιστορικών Πόλεων

http://automotoforum.biz/movie-greatest-movie-sex-scenes Κατά τη διάρκεια του επταήμερου σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες καλούνται να εργαστούν πάνω σε μία Ιστορική Πόλη της επιλογής τους, από τις παρακάτω χώρες, οι οποίες συμμετέχουν στην -παράλληλη με το σεμινάριο- επιστημονική συνέλευση του Διεθνούς CIVVIH – ICOMOS:

Γαλλία, Βραζιλία, Χιλή, Σουηδία, Τουρκία, Εσθονία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κορέα, Ιταλία, Βέλγιο, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιαπωνία, Παλαιστίνη, Ρωσία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Αυστραλία, Πολωνία, Αίγυπτος, Ελλάδα, Τσεχία, Μεγάλη Βρετανία, Αργεντινή, Ουκρανία, Φιλανδία.

Θα πρέπει να γράψουν μία εργασία από 2.000 – 3.000 λέξεις στα Ελληνικά ή/και στα Αγγλικά (μέγιστο μέγεθος 7 σελίδες με φωτογραφίες) για την Ιστορική Πόλη, follow εξετάζοντας από τη δική τους οπτική γωνία το θέμα “Πολιτιστική Κληρονομιά” (Heritage) της ιστορικής αυτής πόλης (π.χ. τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα, τις καλές πρακτικές ή ό,τι άλλο επιθυμούν να μελετήσουν και να αναπτύξουν).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εργαστούν μόνοι τους, ή σε ομάδες 2 ατόμων.

go site Όλες οι εργασίες θα δημοσιευτούν σε ένα ειδικό τεύχος του Ινστιτούτου Σύρου.

Οι τρεις καλύτερες εργασίες (οι οποίες θα κριθούν από την Επιστημονική Επιτροπή του Ινστιτούτου Σύρου), θα δημοσιευτούν στο Διεθνές Επιστημονικό Περιοδικό του Ινστιτούτου μας “Sustainable Development Culture and Traditions Jοurnal (http://sdct-journal.com  ISSN 2241-4010)

http://aefsupply.com/bitch-goess-video-mistress Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη air gear sexy free wallpapers μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Διεθνούς ICOMOS – Τμήμα Ιστορικών Πόλεων (CIVVIH). Το Πρόγραμμα της Συνέλευσης θα το βρείτε εδώ.

Στις get link 19 Σεπτεμβρίου (Σάββατο) οι συμμετέχοντες θα παρευρεθούν το πρωί see σε ειδική κλειστή ξενάγηση – εγκαίνια στον πρόσφατα αποκαταστημένο Καθολικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου.

Την ίδια ημέρα (19 Σεπτεμβρίου) here το βράδυ στις 21:00 οι συμμετέχοντες θα παρευρεθούν στο Δημαρχείο Ερμούπολης όπου θα λάβει χώρα η βράβευση της go to link Ευρωπαϊκής Ένωσης – Europa Nostra για το Σύστημα Διαχείρισης Ιστορικών Κτηρίων HER.M.e.S. (HERitage Management e System). Τη βραδιά θα πλαισιώσει http://nanoenergysummit.org/leslie-bega-sex η Ορχήστρα των Κυκλάδων υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και μέλους του Ινστιτούτου Σύρου Νίκο Κυπουργού. Θα ακολουθήσει δεξίωση στα αίθρια του Δημαρχείου.

Το 5ο Διαπανεπιστημιακό Σεμινάριο θα είναι μία εβδομάδα εργασίας, εκπαίδευσης, μάθησης αλλά κυρίως εορτασμού της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Book your tickets