Αυτοσχεδιασμός και πειραματικές πρακτικές στη μουσική εκπαίδευση

source March 20, 2013 i filmed my mom naked From 7:00 πμ to 4:00 μμ
Book Tickets

Εντατικό διερευνητικό εργαστήρι με τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο και τη Δανάη Στεφάνου


20 – 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

hotel moby dick corse

fucking my sexy wife Τι χρειάζεται για να φτιάξουμε μουσική μαζί; Μπορούν να βρεθούν σημεία επαφής ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, από διαφορετικά εκπαιδευτικά υπόβαθρα, που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα, που δεν παίζουν την ίδια μουσική; Ποιοι είναι οι ρόλοι του πειραματισμού και του αυτοσχεδιασμού στη μουσική εκπαίδευση, και τι συνιστά εκπαίδευση, άτυπη ή επίσημη, στα πλαίσια μιας συλλογικής μουσικής πράξης;

grandpa teen porn videos

beckaboo bbw Το εργαστήρι διερευνά θεωρητικά και πρακτικά τη σχέση της μουσικής εκπαίδευσης με την ηχητική εξερεύνηση. Αφ’ενός, θα εξετάσουμε την ιστορία free sex addiction counseling του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού και της πειραματικής μουσικής και τις κατευθύνσεις της σύγχρονης έρευνας στα πεδία αυτά. Αφ’ετέρου, μέσα από amanda bynes nude photos εφαρμοσμένες αλλά και πρωτότυπες επιτόπιες δράσεις και ασκήσεις στην Άνω Σύρο και τις γύρω περιοχές, θα παίξουμε μουσική μαζί, και θα καταρτίσουμε από fry and amy sex κοινού τρόπους και αφετηρίες για ανοιχτές, διερευνητικές προσεγγίσεις στη μουσική πράξη.

teenage masturbation video

sexy embarrassed games penalty Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, θα ασχοληθούμε με ασκήσεις ακρόασης & ομαδικού αυτοσχεδιασμού, με λεκτικές και γραφικές παρτιτούρες, και με τρόπους να φτιάχνουμε μουσική όλοι μαζί, χωρίς μαέστρο, χωρίς νότες, ακόμη και χωρίς όργανα.

hardcore foreskin movies

lucinda jenny naked Το εργαστήρι δεν προϋποθέτει ειδικές μουσικές γνώσεις, και είναι ανοιχτό σε ενδιαφερόμενους από κάθε κλάδο. Ωστόσο, καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, θα δοθεί προτεραιότητα σε φοιτητές και συμμετέχοντες που δραστηριοποιούνται ενεργά στον τομέα της μουσικής ή ευρύτερης καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

sxy pornstars

world best nude girl http://findlawyersca.com/coloring-games-for-adults-free Συντονισμός: latex glove allergies Παναγιώτης Κανελλόπουλος (Αναπληρωτής Καθηγητής, Παιδαγωγικό Τμήμα online free sex videochat Προσχολικής Εκπαίδευσης, Παν/μιο Θεσσαλίας) breast implants concerns Δανάη Στεφάνου (Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Μουσικών Σπουδών Α.Π.Θ.)

sexy nylons legs amateur cab pictures