7ο Διαπανεπιστημιακό Σεμινάριο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Πολιστιμου και Παράδοσης


Book Tickets

To Ινστιτούτο Σύρου το οποίο έχει ως στόχο την, μέσω Πανεπιστημιακής συνεργασίας, προώθηση θεμάτων βιώσιμης ανάπτυξης πολιτισμού και παράδοσης του τόπου, οργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νήσων Ν. Αιγαίου και το Δήμο Σύρου- Ερμούπολης, το http://findlawyersca.com/fat-ass-pussy-sex 7ο ετήσιο Διαπανεπιστημιακό Σεμινάριο Επιμόρφωσης με θέμα:

asian butt porn «ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΠΙΟΥ:  http://findlawyersca.com/phoenix-porn-industry Φυσικές και Πολιτισμικές ποιότητες».

Στο Σεμινάριο, το οποίο θα διεξαχθεί στους χώρους της Ιστορικής Μονής Ιησουϊτών Άνω Σύρου, από τη facial treatment uk Δευτέρα 26 Ιουνίου έως και Σάββατο 1 Ιουλίου του 2017, διδάσκουν Καθηγητές από ΑΕΙ της χώρας και του εξωτερικού.

Σας αποστέλλουμε το Πρόγραμμα Εργασιών και σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις των ημερών έναρξης και λήξης αυτού.

Τη Δευτέρα shemen fucks girls 26 Ιουνίου ώρα 9:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Μονής (Αίθουσα Συλλόγου) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη του σεμιναρίου και οι χαιρετισμοί. Στις http://sasakitatsuo.com/sissymen-fuck-personals 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια go Έκθεσης σπουδαστών της Αρχιτεκτονικής Σχολής ΕΜΠ, με θέμα:
click here «Από τη Χαρτογράφηση στο Σχεδιασμό |  go to link From mapping to design»

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως

Με τιμή για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου
Ιωσήφ Στεφάνου
Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ

http://romansy2008.org/free-lesbian-movie-no-credit-card Μπορείτε να βρείτε τα αρχεία του σεμιναρίου εδώ:
Προγραμμα   Ανακοινωση   Προσκληση